Je bekijkt de reis...

Nederland
a
A
18 september 2015 13:24 | Door: Dita
Wat gezellig al die verhalen en wat een belevenissen! Bram, je bent niet te stuiten hoor! Prinsesjes in relaxe-stand en jij gaat maar door.....daarom mocht jij mee zeker haha!
Het lijkt hier al of jullie al weken weg zijn, zoveel hebben we al gelezen, laat staan als je het zelf allemaal mee maakt, geweldig!
Nou lieve familie, geniet van jullie volgende avonturen!
groetjes van ons viertjes!
18 september 2015 16:43 | Door: Rina en Jaap
Hallo koning Bram en de drie prinsesjes,
Wat een mooie verhalen zeg. Jullie beleven echt veel. Al die mooie dieren. Wat is de natuur toch schitterend.
De mensen daar zijn als we het zo lezen lekker knuffelig.
Moeten we hier ook doen.
Tot het volgende reisverslag.
Lieve groeten aan jullie allemaal.
19 september 2015 10:37 | Door: Moni van de wiel
Oh Bram.....dat was weer lachen bij het lezen van jouw verhaal!!!
Wij zien alles voor ons..... Die wegwerkers die niets staan te doen..... ZOOOOO Africa!!
Ik kijk uit naar jouw verhaal over Ithala!! Prachtig daar!
XxMoni
19 september 2015 15:08 | Door: Yvonne
Wat een fantastische belevenissen allemaal. Dat wordt straks weer wennen tussen de mensenhoofden, haha.
Geniet nog maar even lekker hoor van het pure natuurgebeuren, de stralende zon, de vreemdste momenten, en alle nieuwe en bijzondere indrukken.
Groetjes, Yvonne
19 september 2015 21:41 | Door: Bram Barnhoorn
Beste Jaap en Rina, wel mosterd na de maaltijd maar jullie alsnog gefeliciteerd. Hebben eigenlijk door alle indrukken nog niet gereageerd. Bram & Rina en de andere 2
26 september 2015 01:41 | Door: Family Barnhoorn
Goedemorgen,
wat een feest als je (lichamelijk) nog niet in Afrika ben geweest en toch geestelijk/fysiek alles beleeft door de ogen van de Big4. Grappig dat, zoals je een voorstelling doet van Afrikanen, dit beeld ook daadwerkelijk wordt bevestigd. In dit geval de situatie met de 'wegwerkers'. Ik zie het al helemaal voor me.....
Wat een moeite moet er soms gedaan worden om iets te kunnen zenden naar Holland, maar zoals ik pa ken, lult hij als brugmans, om het zo uiteindelijk toch voor elkaar te krijgen. Waarvoor hulde.
And the story continues......
Gr. uit Valkenburg