Je bekijkt de reis...
Vancouver Island - Here we come!!

Je bekijkt de reis...
Frankrijk
a
A
28 april 2016 09:06 | Door: Marco
Kolibries? Zeeleeuwen? Walvissen? Het klinkt als een plek waar ik ook naartoe moet! Ontzettend gaaf luitjes, veel plezier met jullie verdere avonturen!
X
28 april 2016 10:31 | Door: Moni
Jullie zien weer op z.n Barnhoorns aan het genieten....dat lezen we wel!
Blijf zodoorgaan!!! En blijf ons op de hoogte houden!!!
28 april 2016 14:00 | Door: Aria
Hee luitjes, spannend weer met al het natuurgeweld in de vorm van dieren én mensen om jullie heen!
Genoeg om van te genieten en foto's van te maken. Veel plezier nog verders. X
28 april 2016 15:33 | Door: Judith
Geweldig!! Wat een belevenissen.
Hoe is het met de schouder, knie, hand en rug.?? (RBAG)??
Heeeeeel veeeel plezier nog verder.
Gr. en een dikke kus.
28 april 2016 16:40 | Door: Corrine
Weer beeldend omschreven, schitterend, je ziet het voor je neus gebeuren :)
De beren zijn een verhaal apart, wij zagen ze pas op een moment dat je het totaal niet zag aankomen, gelukkig voor ons zaten we toen wel in de auto. Ik ben benieuwd hoe en waar jullie ze gaan spotten! X
28 april 2016 21:20 | Door: De Barnies uit Valkenburg
Goeiesavonds,
Arjan meldt zich ook weer. Kon alleen geen foto's bij het verslag vinden?! Ben benieuwd naar de foto's van de Kolibrie. Ga er gemakshalve van uit dat het aantal foto's die pa gemaakt heeft niet gelijk staat aan het aantal malen dat een kolibrie met zijn vleugels fladdert, want dan kun je wel nagaan hoe met de aanwezige SD of XD kaartje gesteld is. Ik hoop trouwens niet dat de plaatselijke bevolking ook vroeg uit de veren is, want die zullen raar opgekeken hebben van die half aangeklede Hollander op het balkon.
Maar goed, na een fotoshoot en een ontbijtje de boot in op zoek naar de whale en wat is er dan mooier om juist de whale te spotten als je net denkt dat het niet meer gaat gebeuren. Ook leuk dat er nog een aantal andere dieren op het lijstje bijgeschreven konden worden. Daar zullen in het fotoboek wel een aantal pagina's aan gespendeerd worden en dan ga ik er van uit dat er ook foto's van beren in gaan komen.
Luitjes, geniet lekker verder en tot een volgend verslag. Adios