Je bekijkt de reis...

Nederland
a
A
12 september 2015 09:03 | Door: Alie en Gijs
Wat een fantastisch verhaal weer, zit net aan een bakje koffie en snel de computer opstarten, kijken of onze Bram al wat nieuws heeft geschreven. Het eerste wat ik doe, lekker ff lezen je bent je beroep mis gelopen, had schrijver moeten worden. Maar wie weet wordt je nog fotograaf/schrijver :) veel plezier en een dikke kus
12 september 2015 10:03 | Door: Fred,Henri en Alie
Lieve allemaal,schitterend weer om te lezen wat jullie allemaal meemaken. Maar wij zitten hier aan de boulevard nu toch wel eenzaam. Onze vaste koffie drinker komt niet.Enne...hoe kun je nou je auto op iemands anders zijn pad zetten? Wij kunnen daar een boek over schrijven zeg! Ha ha. Enne...denken jullie wel aan de kilootjes. Want als we lezen wat er allemaal klaar staat voor jullie.....mmmmmmmm. Heerlijke dag weer met elkaar hoor. Rientje de hightea was super en gezellig. We hebben het over je gehad. Gingen je oren niet klapperen daar? We misten je want je bent er altijd bij. Liefs van hier. Dikke knuf voor jullie.Alie en natuurlijk gr van Fredje en dikke omhelzing van Henneke.xxx
12 september 2015 10:15 | Door: Marco
Hoi luitjes,
Wat een avonturen! Roel en ik lezen vol jaloezie mee en denken terug aan de reis van vorig jaar. De apen bij Avalone worden wel steeds brutaler zo te horen! Leuk dat jullie de eerste nijlpaarden gespot hebben in de straten van st. Lucia.
En tante Corrine!? Whoehaha! Uit de auto stappen is a very, very, VERY bad idea! Niet meer doen, we willen je wel heelhuids hier terug zien.
Gezellig dat jullie daar zo met de familie van de Wiel optrekken! Hebben jullie alweer die heerlijke spareribs van de Reef & Dunes op?
Liefs!
Marco en Roel
12 september 2015 10:37 | Door: Arjan en family
Goedemorgen,
Ik ben eindelijk bij met de verslagen. Wat een proza zeg, er is nu al genoeg voor een half boek. Zoals eerdere reizen al aangegeven, toch maar een carrière overwegen als schrijver nadat u de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. Wat een verhaal van die apen. En pa, dit bevestigd maar weer dat wij mannen niet meerdere dingen tegelijk kunnen doen
12 september 2015 13:55 | Door: Gijs
Hello big four,
Vanmorgen tijdens een heerlijk bakje koffie werd mij het reisverslag voorgelezen, ook wel lekker!!
Ik kon mezelf dus een beeld vormen van wat daar allemaal rondwaart. Geweldig , brutale apen, ja ik kom ze ook regelmatig tegen. Toch laat ik de kaas niet van m'n brood eten dat snap je wel. Heerlijk genoten van een sappig verhaal, we kijken al weer uit naar a new one. Veel plezier met elkaar, maar vooral, geniet van de wonderen van de schepper.
12 september 2015 16:20 | Door: Aria
Hee lieve familie,
Fijn om weer mee te kunnen lezen en leven! Bram wat zal je je soms op schoolreis wanen (al tellend: 1, 2, en waar is nummer 3??). Hou haar desnoods maar vast aan een tuigje, want Corretje zit wel meer in hogere sferen... Grapje zus ;-)
Fantastische reis en wat een belevenissen alweer! We genieten mee hier in Valkenburg.
Lieve groet,
Aria